Wednesday, July 24
Shadow

Jag fantiserar om att ha sex med en vacker och sexig kvinna

Intimes Knutschen mit der Freundin Ihres eigenen Kindes

På den tiden var jag på jakt efter något, så det fick mig att springa till parkeringsplatsen. Jag startade omedelbart min bil igen, men innan dess stannade jag för att köpa dawet-is i kiosken vid sidan av vägen mot mitt hus. Efter att ha kommit till min bostad och ställt bilen i garaget bytte jag omedelbart till en överdimensionerad uniform, nämligen en bh och byxor med dragsko. Jag tvättade händer och ansikte, sedan gick jag fram till matbordet och började äta lunch, sedan avslutade jag det med att dricka dawet-isen som jag köpte från Ferry, uaaaah… det är verkligen jättegott… min kropp känns pigg på grund av det is.

Efter att ha diskat satte jag mig i soffan. I vardagsrummet medan jag tittade på MTV blev jag uttråkad efter ett tag. Slutligen fanns det ingen på bostaden, Ferrykku hade ännu inte kommit hem, hans föräldrar var kvar på eftermiddagen. Maid har inga. Till sist klev jag in i rummet och satte på fläkten, jag tog tag i underhållningsmagasinet jag köpte igår. Jag vände sida efter sida, och till slut började jag känna mig sömnig.

Plötsligt ringde det på dörren, jag gick genast fram för att öppna dörren. En vacker varelse med långt hår stod där. Vid första anblicken såg jag hans ansikte, det såg ut som jag hade sett det förut och det såg väldigt bekant ut, men vem var det…?
“Vem letar du efter, syster..?” Jag bad att få öppna konversationen.
“Ehm… det är sant att det här är Jl. Örn nr 30, sir…?” frågade flickan.
“Ja, det är sant här, men vem är det, frun? och vem vill du träffa…?” frågade jag igen.

Förlåt, sir, låt mig presentera mig… jag heter Susi. Jag fick den här adressen av min vän. Sir, vems namn är Ferry, eller hur…?” som flickan sträckte ut sin hand för att skaka.
Jag hälsade genast på honom, wow… hans händer var så mjuka.
“Eng… ja, vem är din vän, frun? Hur vet du adressen här…?” Jag frågade.
“Anu Mas, jag fick den här adressen från Rino, som han sa var Mas Ferrys vän från gymnasiet…” förklarade flickan.

Jag tänkte kort tillbaka på min vän, Rino, som brukade spela överallt med mig.
“Oooh… Miss Susi, det här är Rinos vän, kom in… förlåt, jag tänkte förhöra dig först.”

Efter att vi två satt i vardagsrummet insåg jag att den här Susi var verkligen fantastisk, riktigt vacker och sexig. Då hade hon en kort kjol och en tajt rosa t-shirt som fick bröstet att se vackert ut, plus att hon doftade gott och hennes släta lår och vackra, rena vita vader vågade sitta framför mig. Vid första anblicken uppskattade jag att hennes bröst var 34B.

Efter att ha småpratat ett tag uppgav Susi syftet med sitt besök, nämligen att hon ville ställa frågor om PR-avdelningen vid Samhälls- och statsvetenskapliga fakulteten där jag studerade. Den här Susi är faktiskt en tjej som flyttat från en annan stad som vill fortsätta där jag studerar. Jag går själv på reklam som huvudämne, men ganska många av mina vänner är inom PR (det finns många snygga tjejer som ofta blir modeller för de fotokurser jag går), så jag kan åtminstone lite.

Vi kom också snabbt nära och tills det inte fanns fler gränser mellan oss två satt jag inte längre framför honom utan hade flyttat bredvid Susi. Medan jag skämtade sneglade jag på hennes vackra ansikte, hennes släta lår, hennes välformade vader, och glöm inte hennes estetiskt utbuktande bröstkorg som då och då syntes genom slitsen i hennes åtsittande, låghalsade t-shirt. Om jag ska vara ärlig så började den lilla killen under mina byxor vakna och slingra sig, plus att lukten av hans kropp gjorde mig upphetsad av min lust.

Jag sa åt Susi att flytta till vardagsrummet medan jag tittade på TV för att fortsätta chatta. Susi vägrade inte heller och följde efter mig in efter att jag låst ytterdörren. Medan vi småätade smårätterna och drinkarna jag gjorde fortsatte vi att prata. Ibland nyper Susi mig i armen eller låret och skrattar när jag började dra skämt.

Inte långt efteråt blev min kuk under byxorna ännu stelare. Jag föreslog sedan Susi att bara titta på VCD:n. Efter att Susi tackade ja lade jag in min filmsamling i spelaren. Filmen handlar om ett kärleksdrama som har ett antal sängscener. Vi var båda uppslukade av att titta tills vi äntligen kom till sängscenen, jag sneglade på Susi, hennes ögon blinkade inte när hon såg den scenen.

Jag vågade lägga armen runt Susis axel, men det visade sig att hon inte ens kämpade för att komma undan. När scenerna på tv började se hetare och hetare ut började Susi bli rastlös, ibland öppnades och stängdes hennes släta lår. Wow, den här tjejen är galen, det är som om hon bjöd in mig att brottas med henne. Jag vågade stryka hans arm, hans långa svarta hår. Susi verkade njuta av det, det var uppenbart att hon sög direkt på min kropp.

Jag slösade inte bort denna möjlighet, jag kramade omedelbart om hans varma kropp och kysste hans kind. Susi protesterade inte, istället lades hennes hand på mitt lår och jag blev ännu mer upphetsad då jag tog tag i hennes haka. Jag tittade in i hennes vackra runda ögon, ett ögonblick tittade vi på varandra och jag vet inte vem som plötsligt började, vi kysste varandra intimt. Jag kysste hennes tjocka och sexiga underläpp och Susi svarade, hennes ena hand höll om min nacke, medan den andra handen som ursprungligen låg på mitt lår nu strök min kuk som redan var superspänd under mina byxor.

Våra tungor sammankopplade och kyssarna på våra läppar gav ett smickrande ljud, vilket gjorde situationen ännu hetare och verkade som om den inte ville överträffas av sängscenerna på TV. Mina händer ville inte heller ligga stilla, jag strök genast över hennes släta lår, Susi gav mig även möjlighet att öppna hennes lår på vid gavel, så att mina händer fritt rörde hennes inre lår upp till ljumsken. Så fram och tillbaka börjar borsten från låret, sedan till vaden och sedan upp igen till låret.

Medan jag fortsatte att kyssa hennes läppar började mina händer röra sig upp till hennes mage och fortsatte sedan att penetrera hennes bröst. Jag klämde ihop hennes bröst av spänning trots att de fortfarande var täckta av hennes t-shirt, stönade Susi mjukt. Sedan stoppade jag in handen i hennes t-shirt och började fumla med hennes bh. Efter att vi träffades sträckte jag mig i hennes bh och började klämma på hennes bröst, jag rörde vid hennes bröstvårtor och Susi suckade. Samtidigt rörde Susis hand vid min penis som fortfarande var täckt av underkläder, och började våldsamt tränga in i mina underkläder, tog tag i min penis och gick tillbaka till att skaka och smeka den.

Jag som hade styrt min lust tog sedan av mig Susis t-shirt och bh tills nu stod det klart att hennes 34B-bröst blev större och större på grund av luststimuleringen. Jag tog omedelbart tag i hennes bröst med min mun, slickade hennes bröstvårtor och Susi väste av njutning, “Sssh… aaauuh… Mass Ferryii… ehhh… ssshhh…” när hennes händer kramade om mitt huvud och rufsade mitt hår och grävde ner det djupare i hennes bröst.

Jag drog i huvudet och viskade i Susis öra, “Susi älskling, kom igen, kom igen, flytta till mitt rum..! Det är säkert, det finns ingen på den här platsen förutom vi två…”
Susi nickade, sedan kramade jag om henne direkt och bar henne mot rummet. Hennes bärställning var att Susis ben låg runt min midja, hennes händer var runt min hals och hennes bröst pressades hårt mot mitt bröst, medan mina händer höll i hennes skinkor så till den grad att min kuk nu satt fast i hennes gren.

Hela vägen till rummet fortsatte vi att kyssa varandra. När jag kom till rummet lade jag ner henne på sängen, Susi ville inte släppa benen runt min midja utan började istället nu skaka på höfterna.
“Susi bebeb… ha tålamod, snälla ta av dig kjol och byxor först…” sa jag.

Läs också: Intimes Knutschen mit der Freundin Ihres eigenen Kindes

“Okej, bror… men du måste också ta av dig tröjan och byxorna, bror, så att du kan fer..!” Susie surade.
Efter att jag tagit av mig alla mina kläder tills jag var helt naken och min kuk stack rakt upp, lade sig Susi, som var helt naken, ner igen och spred sina lår brett, tills hennes rosa slidläppar syntes.

Jag kom också direkt ovanpå henne, men skyndade mig inte att föra in min kuk i hennes slida, jag kysste hennes läppar igen och tog och slickade hennes bröst och bröstvårtor. Mina slickningar gick ner för hennes mage och fortsatte till hennes släta lår, sedan till hennes vackra vader, upp igen till hennes inre lår, tills jag nådde hennes gren.

“Auuww… Mas Diego… ehhmm… shhh… enaaaakkk Masss…” babblade Susi medan hennes huvud skakade osammanhängande och hennes händer höll hårt i lakanet medan jag började slicka hennes slidläppar, fortsatte in i henne fitta och på hennes klitoris.

Med vild lust i full kontroll fortsatte jag att slicka hennes blöta fitta tills Susis kropp slutligen stelnade, hennes lår klämde sig runt mitt huvud, hennes händer tog tag i mitt hår och Susi släppte ett dovt skrik. Det visade sig att hon hade nått sin första orgasm och jag fortsatte att slicka vätskan som kom ut ur hennes njutningshål tills den var klar.

Jag vaknade och såg Susi fortfarande flämta och blunda för att uppskatta hennes orgasm just nu. Jag kysste hennes läppar och Susi svarade, sedan drog jag hennes hand för att skaka min penis. Jag lade ner kroppen och Susie förstod mina önskemål, sedan reste hon sig mot mitt gren och började suga på min penis.
“Oooh… Liin… du är riktigt smart Linn…” Jag berömde hans spel.

I ungefär en halvtimme sög Susi min penis. Hennes mun verkade massera skaftet på min stora penis, hennes sexiga läppar såg ännu sexigare ut när de smetade ut skaftet och huvudet på min penis. Han sög hårt när Susie drog sitt huvud längs penisskaftet mot huvudet på min penis, vilket fick mig att känna mig ännu mer medveten om njutningen.

Efter att ha blivit uttråkad drog jag sedan Susis kropp och la henne tillbaka på sängen, sedan tog jag ställning för att lägga mig ovanpå henne. Susi spred ut sina ben brett tills hennes våta fitta öppnade sig, jag gnuggade min penis mot hennes vaginalläppar först och förde sedan omedelbart in min penis i hennes sexuella hål.

“Aaauuh Mas… det gör ont att veta… sakta, peta in hennes fitta… ahhh…” Jag bromsade också ingången av min penis, samtidigt som jag fortsatte att trycka in den lite i taget, balanserad med rörelsen av Susis höfter. Man kunde se att Susis ögonvrån var blöta av tårar på grund av smärtan. Tills slutligen, “Bleeesss…” hela skaftet på min penis kom in i Susis sexuella kanal.

“Kära Susi, är din verkligen tight? Men det är jättegott, du vet…!” Susie log bara bortskämt. “Mas Ferry också, Mas Ferry har en stor så jag vill leta efter en med smal fitta, det gör ont…!” Susie surade.

Jag skrattade och kysste hennes läppar medan jag torkade tårarna från Susis ögonvrån samtidigt som jag njöt av den läckra klämningen av Susis smala könsorgan. Efter ett tag började jag sakta röra min penis fram och tillbaka.
“Ooooh… ouughhhh… aaahhah… shhh… ehhmmm…” stönade Susi medan hennes händer kramade om mina axlar hårt.
“Fortfarande sjuk Sayaang..?” Jag frågade.

“Inte för mycket, Mas Ferryy… bara lite… auuoohhh… shhh… enn.. ennnaakk.. Mas… aahh…” svarade Susi.
När jag hörde det, skyndade jag också på mina rörelser, Susi kompenserade med ett kraftfullt svaj i höfterna, svängde åt vänster och höger, fram och bak, upp och ner. filmbokepjepang.com Jag kunde bara bromsa medan jag fortsatte att pumpa och njöt av Susis läckra svajande. Inte långt efter kände jag ett bultande i väggarna i Susis slida, jag accelererade mitt gungande och begravde min penis djupt.

Mina händer fortsatte att knåda hennes bröst. Och Susies kropp spände sig igen, “Aaah… Masss Ferryiii… teruuus Maass… kan inte sluta… oooh… Maasss… aaahhh… jag ska gå ut… aaawww…”
Och, “Cret… cret… crett…” Jag kände hur varm vätska strömmade inifrån Susis sexuella kanal och spolade min penis.

Susies ben kramade om min midja och drog mina höfter så att min penis kunde komma in i hennes njutningshål djupare. När bultandet i Susis slidväggar fortfarande kändes och Susis kropp ryckte kände jag att jag ville gå ut.
Jag påskyndade mina rörelser och, “Aaah… Linaaa… Jag vill komma ut Sayaaang…” Jag hann inte dra ut min penis eftersom Susis ben fortfarande höll hårt runt min midja, och, “Crooot… croot… crooott…” Jag kom ut inne i Susis slida.

“Åh, vad läckert…”
Och jag var också slapp på Susis kropp som fortfarande kramade mig och skakade på hennes höfter.

Jag reste mig också, medan min penis fortfarande var i Susis sexuella kanal och jag kysste hennes läppar igen.
Plötsligt, “Greeekkk…” blev jag förvånad av ljudet av garageporten som startade och ljudet av min brors motorcykel som precis kom hem.

Jag vaknade också snabbt och kom till mig. Jag tittade runt på min sovplats, du vet… hur kommer det sig… Susi är försvunnen, var är tjejen…? Jag höll min penis, men det visade sig att jag fortfarande hade byxor på mig och att den var blöt igen. Jag luktade på det, den typiska lukten av sperma. Jag såg att det på sängkanten fortfarande fanns det herrunderhållningsmagasin som jag läste tidigare. På sidan 68, i ansiktskolumnen, såg jag ansiktet på en bekant vacker tjej som jag nyss hade legat med, nämligen ansiktet på Susi som bar en baddräkt på kanten av poolen.

Herregud… Jag insåg precis att den trevliga historien med Susi trots allt bara var en dröm. Och den Susi jag låg med i min dröm nyss var den vackra och sexiga omslagstjejen på tidningen jag läste innan jag somnade. I tidningen har hon på sig en röd baddräkt. Jag gick också direkt till badrummet för att tvätta mig. I badrummet skrattade jag tyst för mig själv och mindes den läckra dröm jag just hade. Eftersom jag inbillar mig saker som jag inte tänker på, visar det sig vara en blöt dröm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *